Programul de Asistență pentru Comercializarea Inovării din România (RICAP)


14.07.2014

S-a prelungit termenul de aplicare la cea de-a doua ediție a Programului de Asistență pentru Comercializarea Inovării din România (RICAP). Pentru a oferi oportunitatea de a se înscrie pentru cât mai mulți inovatori, aplicațiile la program se primesc până joi, 31 iulie 2014.

RICAP este un program care susține antreprenorii români cu tehnologii inovatoare să ajungă pe piețe internaționale cu produsele lor. Parteneri: CRIDL şi Larta Institute, implementat cu sprijinul Gea Strategy & Consulting şi finanţat de Romanian-American Foundation.

Aplicația se face online după crearea unui cont pe www.ricap.ro, iar completarea formularului de aplicare durează aproximativ 30 de minute.

În urma evaluării aplicațiilor, vor fi selectați 15 antreprenori care au dezvoltat o tehnologie inovatoare, fie că este vorba despre energie, bio-tehnologii, agricultură, ICT sau orice alt domeniu tehnologic.

Dacă vreți să aflați cum a funcționat RICAP pentru inovatorii participanți în prima ediție și cine sunt ei, blogul RICAP este actualizat cu testimoniale ale inovatorilor și ale mentorilor, precum și cu câteva studii de caz. Prin intermediul rețelei internaționale pe care RICAP o pune la dispoziție, inovatorilor li se asigură oportunități de conectare cu posibili parteneri internaționali și know-how, iar prin procesul de mentorat unu la unu cu mentori din SUA și din România, se asigură asistență targetată pe nevoile fiecărui inovator pentru a ieși pe piața internațională și a deveni profitabil.

Date de contact:

Echipa RICAP

Telefon : (+40) 758.115.503.

e-mail : contact@ricap.roInapoi