Workshop ASOCIAȚIA ASTRICO NORD-EST, 07.12.2018


sediul ASOCIAȚIEI ASTRICO NORD-EST, str. Gheorghe Caranfil nr. 1C, Săvinești, 07.12.2018, ora 11

Stimate Domn/Stimată Doamnă,

Asociația ASTRICO NORD-EST alături de Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași prin Facultatea de Textile – Pielărie și Management Industrial și Asociația PROIECTELE PANDOREI implementează proiectul „Practică și vei fi competent!” în perioada 12 septembrie 2018 - 11 septembrie 2020.

Proiectul se adresează unui număr de 220 studenți înmatriculați la Facultatea de Textile – Pielărie și Management Industrial, care vor beneficia de stagii de practică îndrumate, desfășurate atât în laboratoarele tehnologice ale facultății, cât și în firme de prestigiu din domeniu, metode moderne de învățare, burse pentru studenții din mediul rural, subvenții, premii la concursurile organizate în cadrul proiectului, șanse mai mari de angajare.

În acest sens, avem plăcerea de a vă invita la workshop-ul organizat vineri, 7 decembrie 2018, ora 11:00, la sediul ASOCIAȚIEI ASTRICO NORD-EST, str. Gheorghe Caranfil nr. 1C, Săvinești.

Workshop-ul are ca scop stabilirea agenților economici cu care se vor încheia acorduri de parteneriat, în cadrul proiectului ”Practică și vei fi competent!”.

Vă rugăm să confirmați participarea la numărul de telefon 0757.799.224, mail: office@astricone.eu

Vă așteptăm cu drag!Inapoi