Cel de-al doilea eveniment internațional de matchmaking, Porto, Portugalia, 29 aprilie 2020


11.02.2020

UPDATE: Amânarea conferinței iTechStyle Summit 2020 și a celui de-al doilea eveniment internațional de matchmaking

Luând în considerare criza provocată de epidemia de coronavirus, organizatorii au decis amânarea celei de-a patra ediții a conferinței internaționale de textile și îmbrăcăminte iTechStyle Summit 2020 precum și amânarea celui de-al doilea eveniment internațional de matchmaking din cadrul proiectului TEX4IM.

Noile date vor fi comunicate în timp util de către organizatori.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

TEX4IM, în parteneriat cu Rețeaua Enterprise Europe, organizează cel de-al doilea eveniment internațional bilateral de afaceri la Porto, Portugalia, în data de 29 aprilie 2020.

TEX4IM, parteneriatul european pe termen lung pentru modernizarea industrială a sectorului de textile și îmbrăcăminte, în cooperare cu Rețeaua Enterprise Europe, reunește cele mai importante clustere textile europene cu scopul stabilirii de noi parteneriate de cooperare prin îmbunătățirea capacităților de inovare, a modelelor de afaceri, a cunoștințelor, a nivelului de competențe și a altor factori cheie ce vor sta la baza viitorului sectorului european de textile și îmbrăcăminte.

Evenimentul va fi organizat în cadrul celei de-a patra ediții a conferinței internaționale de textile și îmbrăcăminte iTechStyle Summit 2020.

Mai multe detalii găsiți accesând website-ul proiectului:

https://tex4im.eu/tex4im-2nd-international-textile-clothing-matchmaking-event/Inapoi