Invitație eveniment de multiplicare_proiect COSTUME_ 24.09.2020, ora 14


17.09.2020

Asociația Astrico Nord-Est și Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Textile și Pielărie sunt parteneri în proiectul Erasmus+ “CosTUmE – Clothing Technician Profile Update via Education”, alături de asociații de profil din Spania și Portugalia, sub coordonarea Centrului Tehnologic CITEVE - Portugalia.

Scopul proiectului este actualizarea profilului și a calificării Tehnicianului îmbrăcăminte/Clothing Technician din sectorul textile - confecții, o nevoie identificată de rețelele naționale importante din sector.

În acest context, avem plăcerea de a vă invita la evenimentul de multiplicare organizat în cadrul proiectului CosTUmE, eveniment ce se va desfășura online, în data de 24 Septembrie 2020, începând cu ora 14:00.

Agenda propusă a evenimentului:

 Prezentarea proiectului Erasmus+ “CosTUmE – Clothing Technician Profile Update via Education”

 Prezentarea rezultatelor obținute în cadrul proiectului CosTUmE:

o Raportul privind nevoile de calificare și bune practici pentru sectorul textile-confecții

o Profilul și calificarea Tehnicianului îmbrăcăminte

o Matricea ECVET

o Ghidul pentru mobilitatea în UE

o Pachetul de formare pentru Profilul și calificarea Tehnicianului îmbrăcăminte

 Dezbatere privind activitatea în domeniul formării profesionale la nivel național. Intervenții din partea reprezentanților autorităților naționale din domeniu și a partenerilor sectoriali.

Vă rugăm să ne confirmați participarea la datele de contact: e-mail cluster@astricone.eu, telefon: 0757 799 224, până în data de 22 septembrie 2020.Puteți să descărcați următoarele fișiere:

Inapoi