CEL DE-AL DOILEA EVENIMENT INTERNAȚIONAL DE MATCHMAKING TEX4IM


11.03.2021

TEX4IM, parteneriatul european pentru modernizarea industrială a sectorului de textile și confecții, reunește principalele clustere textile din Europa, cu scopul de a stabili noi parteneriate prin îmbunătățirea capacităților de inovare, a modelelor de afaceri, a cunoștințelor, a nivelurilor de calificare și a altor factori concurențiali cheie ce stau la baza viitorului sectorului european de textile și confecții.

TEX4IM, în cooperare cu Rețeaua Enterprise Europe Network (EEN), vă invită la cel de-al doilea eveniment internațional de matchmaking ce va avea loc în perioada 10-17 martie 2021 în format online.

Cel de-al doilea eveniment internațional de matchmaking TEX4IM oferă oportunitatea de a cunoaște noi parteneri de afaceri și de a participa la seminarii și workshop-uri privind sustenabilitatea, economia circulară și tranziția digitală în industria textilă.

Evenimentul se adresează:

• companilor producătoare de textile sau confecții

• producătorilor de textile tehnice

• companiilor din diferite sectoare (construcții, locuințe, medicale, agroalimentare, transporturi și mobilitate, apărare și multe altele) interesate să introducă soluții pe bază de textile în produsele lor.

• Organizațiilor de cercetare și dezvoltare și furnizorilor de tehnologie și soluții tehnologice

• Entităților de sprijinire a afacerilor și de stimulare a creșterii industriale.

Pentru a participa la eveniment accesați linkul: Modtissimo Online 10 – 12 Tex4IM Matchmaking 10 – 17 – Home (b2match.io)Inapoi