Aderarea Clusterului textil Astrico Nord-Est la EURATEX


24.06.2022

Reprezentanții Clusterului Textil Astrico Nord-Est, d-nii Șerban Strătilă și Fabrizio Protti, au participat la Adunarea Generală a Confederației Europene de Textile și Îmbrăcăminte (EURATEX), care s-a desfășurat în data de 17 iunie 2022 la Bruxelles.

În cadrul evenimentului, a fost aprobată adeziunea Clusterului textil Astrico Nord-Est la EURATEX. Astfel, după o lungă perioadă de timp, România este din nou reprezentată în acest organism deosebit de important pentru dezvoltarea strategică a industriei textile în Uniunea Europeană.

Suntem deosebit de bucuroși să-i asigurăm pe toți membrii și colaboratorii noștri că ne vom folosi de calitatea noastră de membru EURATEX pentru a institui un dialog permanent și constructiv între industria textilă din România și alți parteneri industriali și instituționali din Uniunea Europeană.

EURATEX este Confederația Europeană de Textile și Îmbrăcăminte ce reprezintă interesele industriei de textile și îmbrăcăminte europene la nivelul instituțiilor Uniunii Europene.Inapoi