Agenţia pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) anunţă deschiderea sesiunilor pentru depunerea proiectelor de investiţii pentru măsurile finanţate prin FEADR


13.07.2015

Agenţia pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) anunţă deschiderea sesiunilor pentru depunerea proiectelor de investiţii pentru Măsurile finanţate prin FEADR.

Prima sesiune continua anuala de depunere a cererilor de finantare pentru submasura 4.3 ”Investitii pentru dezvoltarea, modernizarea si adaptarea infrastructurii agricole si silvice -a) irigatii”, submasura 6.2 ”Sprijin pentru infiintarea de activitati neagricole in zone rurale” si submasura 6.4 ”Investitii in crearea si dezvoltarea de activitati neagricole„ va fi lansata in perioada 14 iulie 2015 - 30 octombrie 2015.

Proiectele se vor întocmi conform specificaţiilor Ghidurilor Solicitantului aferente fiecărei măsuri de finanțare în parte, care sunt publicate în secţiunea Investiţii prin FEADR şi pot fi consultate și la Centrele Regionale sau Oficiile Judeţene ale AFIR.

Proiectele se vor depune la Oficiile Judeţene ale AFIR de luni până vineri, în intervalul orar 09.00 - 14.00. În ultima zi a sesiunii, proiectele se pot depune până la ora 16.00.

Termenul limita de depunere pentru sesiunea de cereri de proiecte aferenta sM4.3, sM6.2, sM6.4 este 30 octombrie 2015, ora 16:00.

Anuntarea rezultatelor pentru cererile de finantare depuse in cadrul acestei sesiuni se va face dupa aprobarea Raportului de Selectie de catre Directorul General al Autoritatii de Management pentru PNDR. Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) va notifica in scris si prin intermediul paginii de internet toti solicitantii privind rezultatul evaluarilor cererilor de finantare depuse de acestia la sediile AFIR.Puteți să descărcați următoarele fișiere:

Inapoi