Intalnire B2B in cadrul proiectului ClusterPolisee


sediul Astrico Nord Est, Savinesti, Neamt, 11.07.2014

Asociatia Astrico Nord Est si ADR Nord Est organizeaza o intalnire B2B in cadrul proiectului ClusterPoliSEE, in data de 11 iulie 2014, in localitatea Savinesti, jud. Neamt.

Agenția pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est a realizat, în perioada aprilie-mai 2014, analiza lanțului valoric al clusterului ASTRICO Nord-Est, finalizată printr-un Raport de analiză (detalii pe http://www.adrnordest.ro/index.php?page=clusterpolisee), care oferă imaginea verigilor ce lipsesc din lanțul valoric al clusterului ASTRICO Nord-Est. Aceasta activitate reprezinta o actiune pilot implementata la nivelul Regiunii Nord-Est care are ca obiectiv general crearea condițiilor pentru integrarea clusterelor, ca și coloană vertebrală a specializării inteligente a economiei Regiunii Nord-Est.

Clusterul Astrico Nord Est a fost selectionat ca reprezentand un domeniu prioritar de dezvoltare in Regiunea de Dezvoltare Nord Est. Acest studiu si actiunile din cadrul proiectului PoliSEE vor sta la baza programelor de dezvoltare si finantare din perioada 2014-2020.

Evemimentul se doreste o oportunitate de a discuta direct cu entitati din diferite domenii (colaboratori industrie, cercetare- invatamant, informatica, alte servicii etc.) care pot fi viitori colaboratori ai membrilor respectivi sau chiar ai clusterului.

Contactele organizatorilor:

Asociatia Astrico Nord Est tel.0374.012.354, email offce@astricone.eu, www.astricone.eu ;

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est ; Directia Comunicare, Cooperare si Dezvoltarea Afacerilor ; Tel./Fax: 0233 218.071, 218.072 ; E-mail: lbaicu@adrnordest.ro, info@adrnordest.ro; Web: www.adrnordest.ro, www.inforegionordest.roInapoi