Conferinta Clusterelor din Romania


Centrul de Conferinte Unirea din Iasi, 22-23.09.2014

ADR Nord-Est organizeaza, in parteneriat cu Asociatia Nationala a Clusterelor din Romania, in perioada 22 - 23 septembrie 2014, Conferinta Clusterelor din Romania, editia 2014. Locatia aleasa este Centrul de Conferinte Unirea din Iasi.

Conferinta isi propune sa aduca impreuna decidenti in politica de clustere, autoritati publice, institutii financiare, asociatii de sprijin si organizatii de management a clusterelor din Europa, pe de o parte, universitati, institute de cercetare, societati comerciale si membrii clusterelor, pe de alta parte, pentru a asigura un caracter inalt calitativ dar si pragmatic evenimentului. Participantii vor avea posibilitatea de a audia alocutiuni ale unor lectori de marca in domeniul politicii de clustere si vor putea participa la atelierele de lucru ce vor pune accent pe prezentarea unor modele de lucru regionale si evidentierea lectiilor anterior invatate.

Organizat la finalul proiectului Cluster PoliSEE, proiect strategic finantat prin Programul de Cooperare Interregionala Sud-Est Europa, evenimentul va oferi posibilitatea prezentarii si promovarii rezultatelor obtinute de catre cei 25 de parteneri in domeniul politicilor de clustere prin metode de analiza si evaluare, invatare mutuala si strategii de specializare inteligenta.

Contactele organizatorilor:

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, Directia Comunicare, Cooperare si Dezvoltarea Afacerilor Liliana Baicu, Tel./Fax: 0233 218.071, 218.072; Mobil: 0745 021438, E-mail: lbaicu@adrnordest.ro , www.adrnordest.roInapoi