Expozitia Fashion Peek


Hotel Caro, Bucuresti, 23-24.10.2014

Federatia Patronala din Industria Textile, Confectii si Pielarie - FEPAIUS si EXPOCONFINTEX va invita in perioada 23-24 Octombrie , la hotel Caro, Baneasa, la Fashion Peek, expozitie dedicata productiei si colectiilor realizate in Romania sub deviza „ LOCUL UNDE DESIGNUL INTALNESTE PRODUCTIA „ o oferta selectiva, creativa si rapida , eveniment promovat la nivel international la Paris/Istanbul - Premiere Vision, Who’s Next, Tranoi, Texworld, Londra- Fashion SVP

CONCEPTUL FASHION PeeK INCLUDE:

 Crearea si consolidarea in timp a unor platforme unice, eficiente, durabile, al unui loc de intalnire al designerilor cu productia.

 Realizarea si promovarea unei veritabile platforme comerciale pentru contractare, subcontractare si co-contractare interna si internationala prin atragerea unui numar cat mai mare de producatori, designeri romani si comercianti.

 Dezvoltarea unei platforme de comunicare pentru mediul de afaceri si profesionisti in domeniu atat din tara cat si din strainatate sustinuta de forumul „PARTENERIAT IN EXCELENTA” si de sectiunea „OPORTUNITATI DE AFACERI”.

 Crearea unei platforme remarcabile de inspiratie din cele mai noi tendinte si modele in cadrul „ZONEI DE TREND” si de modele inovative in spatiul alocat designerilor.

 Oportunitati de oferte de lucru si de practica in tara si strainatate, inclusiv pentru studenti si tineri absolventi.

 Întâlniri de afaceri organizate într-o atmosferă elegantă și modernă pentru activitati de contractare colectii toamna-iarna 2014 si primavara-vara 2015

Sunt invitate toate firmele care doresc sa isi prezinte oferta, sa isi extinda afacerea sau doar sa viziteze expozitia: designeri, producatori de confectii, lanturilor specializate de magazine, agenti, producatori de tesaturi, de accesorii, importatori, prestatori de servicii care activeaza in domeniu, investitori.

R E Z U L T A T E

 Selectia producatorilor romani/exportatorilor ca si expozanti pentru targuri internationale de profil, design si contractare-subcontractare;

 Posibilitati de prezentare si promovare in cadrul unui showroom-ului in Germania;

 Consultanta in modul de abordare al pietelor externe si piata interna.

 Oportunitati de a participa la proiecte europene, platforme comerciale on-line;

 Up-date cu cele mai noi tendinte in materie de tendinte

 Expozitia este deschisa pe durata a 2 zile.


Pentru mai multe informatii va invitam sa vizitati:


Puteți să descărcați următoarele fișiere:

Inapoi